top of page

Kompaktkryss 1

Updated: Jun 16, 2022

Kellermans kompaktkryss löses som vanliga korsord, men uppmärksamma pilarna där orden svänger! Här kommer veckans kryss! Lycka till med lösandet!

Kompakt korsord, gratis korsord, gratis kryss, veckans korsord
Kompaktkryss 1
.pdf
Download PDF • 2.52MB

Många av nycklarna är ganska svåra och en del av lösningarna är ovanliga. När du har kommit igång får du dock hjälp av orden du redan har skrivit in. Nedan kan du ladda ner lösningen!

Kompaktkryss 1 facit
.pdf
Download PDF • 2.68MB

Se till att följa Hans Kellerman på Facebook och lämna gärna en kommentar. Lyckades du lösa veckans kryss? Tycker du om Kellermans korsord? Har du retat dig galen på en lurig ledtråd?


Kellermans kompaktkryss är gratis korsord som skapas av Hans Kellerman. Webbsidan kan ses som en blogg, där veckans kryss publiceras varje söndag morgon. Lös Kellermans kompaktkryss online genom att ladda ner korsordet och skriva ut det.

Veckans webbkryss innehåller en bild som ger dig en extra ledtråd. Men se upp! Ibland har bilden dubbel betydelse.

Ett kompaktkryss är en ordfläta helt utan svarta rutor, så att du kan få ledtrådar till korsordets lösning från andra nycklar. Dessutom har korsorden många fler nycklar än andra kryss i samma storlek. Hans skapar kryssen på papper. Eller till och med av små pappersbitar med bokstäver. Sedan samarbetar han med sina två översättardöttrar för att klura på nycklar och skapa kryssen digitalt. Lycka till med veckans kryss!63 views0 comments

Recent Posts

See All

Kompaktkryss 126: facit

Här kommer facit till förra veckans kompaktkryss. Lyckades du lösa hela krysset? Nästa kompaktkryss ligger uppe nu!

Комментарии


bottom of page