top of page

Kompaktkryss 63

Kellermans kompaktkryss löses som vanliga korsord, men uppmärksamma pilarna där orden svänger!

Kompakt korsord, gratis korsord, gratis kryss, veckans korsord
Kompaktkryss 63
.pdf
Download PDF • 3.66MB

Det här är alltså kompaktkryss.com, välkommen hit, antingen du är återbesökare eller nyrekryterad.


Kompaktkryss är en form som jag konstruerade för halvtannat år sedan efter att många gånger ha frustrerats av att klassiska korsord hindrat mig från att komma vidare med en lösning när svarta rutor – eller för den delen textrutor i bildkorsord – gjort det omöjligt att få fler bokstäver till hjälp.


De spärrlinjer som du ser i de här kryssen gör att du får stöd från flera håll i nästan alla rutor, så att även de svåraste nycklarna blir överkomliga eftersom du ser hur dina första lösningar fyller ut en stor del av tomrummen. En konsekvens är att ett 40-tal lösningsord kan klämmas in i ett rutnät som inte rymmer ens hälften i ett korsord med svarta rutor.


Att det är gratis och reklamfritt att ladda ner och skriva ut kompaktkryssen beror på att jag tror att det i förlängningen finns en krets som är beredd att betala en slant – eller tolerera någon annons – för att få lösa ett kryss i veckan.


Hjärtligt välkommen tillbaka om du vågar dig på ett första lösningsförsök och får lust att ge det ytterligare en chans.


Ha det bra!

Hans


Se till att följa Hans Kellerman på Facebook och lämna gärna en kommentar. Lyckades du lösa veckans kryss? Tycker du om Kellermans korsord? Har du retat dig galen på en lurig ledtråd?


12 views0 comments

Recent Posts

See All

Kompaktkryss 120: facit

Här kommer facit till förra veckans kompaktkryss. Lyckades du lösa hela krysset? Nästa kompaktkryss ligger uppe nu!

Comentários


bottom of page